Hollywood by night.

by night

HEEEY!!
Ska jag vara ärlig så har det varit en låååång vecka och helg. Haha! Det är Grammy Awards-weekend här i LA så det har varit himla mycket folk och roliga artister ute på klubbarna. Det har gjort att vi gått ut flera gånger, så jag har varit helt galet trött på dagarna! Känt mig som en zombie. Ikväll är sista kvällen och vi ska upp till ett mansion party i The Hills där Sam Smith och disclosure ska vara så det blir nog superkul : ) Hur har eran helg varit?

Jag gillar btw Hollywood på dagen, men det är så fint på kvällen när det är mörkt också. Himla mysigt. 

You might also like

Sandra Lindahl - SUMMERBURST 2018 Caroline Roxy - Blondie Alexandra Nilsson - Catching the sunrise Alexandra Nilsson - Cute dresses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *