70K!

70

HUR SJUKT? Vaknar upp och har 70.000 prenumeranter på Youtube. Helt galet! Det går ju så sjukt fort. Kändes som jag nyss hade 20.000! Men tack snälla för att ni prenumererar. Ni glömmer väl inte att nominera mig till Finest Awards om ni tycker jag förtjänar det. Ni kan nominera här och ni kan nominera en gång om dagen : ) Om ungefär 1,5 vecka börjar skolan för mina roomies och då kommer dom vara borta på dagarna vilket gör att jag kan spela in fler videos. Fram tills dess kanske det ekar lite tomt men jag gör mitt bästa och försöker lägga upp regelbundet. TACK igen!

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Josephine Qvist - BAILEY MYS Lisa Anckarman - LOVING YOURSELF IS THE GREATEST REVOLUTION Lisa Anckarman - OVER KNEE LOVE Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *