FROYO – Halfbaked.

OWNING
HALLÅ HIMMELRIKET!
Igår var jag sjukt sugen på min favoritglass Ben & Jerry’s halfbaked.. Tyvärr var den slut i affären men dom hade denna som är i princip samma fast mer som frozen yoghurt. ALLTSÅ SÅ GOD. Hade inte så höga förväntningar men den smakar i princip likadant som den vanliga om inte bättre. Denna är liksom inte lika ”tung” som den vanliga utan lättare. Det gör iochförsig att man kan äta mer också vilket kanske inte är så bra.. Haha! Jag älskar den och kommer lätt köpa den här istället för den vanliga i fortsättningen : )

You might also like

Ellinor Bjurström - Time Square Ellinor Bjurström - Sloggi - Zero feel Paulina Danielsson - BOOST TILL MIG SJÄLV Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *