FROYO – Halfbaked.

OWNING
HALLÅ HIMMELRIKET!
Igår var jag sjukt sugen på min favoritglass Ben & Jerry’s halfbaked.. Tyvärr var den slut i affären men dom hade denna som är i princip samma fast mer som frozen yoghurt. ALLTSÅ SÅ GOD. Hade inte så höga förväntningar men den smakar i princip likadant som den vanliga om inte bättre. Denna är liksom inte lika ”tung” som den vanliga utan lättare. Det gör iochförsig att man kan äta mer också vilket kanske inte är så bra.. Haha! Jag älskar den och kommer lätt köpa den här istället för den vanliga i fortsättningen : )

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Josephine Qvist - OMG EN UPDATE? Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN Caroline Roxy - With love from Beirut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *