Grammy Awards afterparty.

grammys

Jag önskar verkligen att jag hade fått ta bilder igårkväll… Det var absolut en av dom bästa kvällarna sedan jag kom hit och jag kom inte hem förrän halv 9 på morgonen! Haha. Några vänner till mig här hade turen att träffa på en kille som är regissör/producent eller liknade till Sam Smiths musikvideos dagen innan Grammy Awards. Och vi blev bjudna på en efterfest efter Grammy där jag visste att Sam Smith och Disclosure skulle vara : ) KUL, tänkte jag. Dom är ju grymma! Det vi inte visste var ju att det skulle dyka upp fler än så. Och det är inte varje dag man får komplimanger för sitt hår av Taylor Swift, Ed Sheeran kommer fram och hälsar och är supertrevlig, Sam Smith sprutar en flaska champagne över en och det spelar ingen roll vilket håll man vrider huvudet åt för man ser nya världsberömda artister hela tiden. Katy Perry och Rita Ora var såååå mycket snyggare i verkligheten än på bilder.

Men ska jag vara ärlig så måste jag säga att den enda som gjorde mig starstrucked igår var en hund. Jag har följt Marniethedog på instagram i flera månader, så när jag såg den där på festen var jag bara tvungen att springa fram och gosa med den! AAAAAAAW. Då dog jag lite. Har ni inte sett den hunden så kolla in dens instagram! Lätt den sötaste hunden jag sett.

Tro mig. Jag avskyr att behöva känna att jag skryter när jag skriver sånt här. Jag avskyr att hälften av er säkert inte ens tror mig. Jag har till och med tänkt låta bli att publicera detta.. Men hallå.. Egentligen! NI vill ju läsa om mitt liv eller hur?! Och det har var en söndagkväll i LA. En grym söndagkväll.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *