VLOG: Junkyard Haul #4

Allt i videon kommer från Junkyard.se och finns länkat under videoklippet på min youtubekanal : ) 

youtubekanalprenumerera2

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Sparkling ocean Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT BYGISELA - PUT A HAT ON IT Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane
  • klarabara

    har också dom byxorna från junkyard men de var typ skiiiit små i storlekarna, jag brukar behöva köpa xxs (pga pygme) för de töjer ju sig, men dom fick jag inte ens över knäna typ…. bytte till xs och dom fick jag inte över låren….. Så slutade på en S, som fortfarande sitter som en smäck. vet inte vad som hände där….
    men om de är försmå så vet du varför hahah 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *