Fifty shades of shit.

fifty

YUUHUUU!
Vi var ett gäng tjejer som gick på bio idag. Vi såg Fifty shades of Grey och jag blev såååååååå besviken… Alltså, den var så lång och tråkig så det finns inte… Vissa delar var okej, men det mest var ju bara konstigt och långdraget. Nej, verkligen inte min typ av film tyvärr. Hade verkligen högre förhoppningar : )

Någon av er som sett den? Vad tycker ni?

You might also like

Caroline Roxy - New years Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Skräcködel-sminkningen Paulina Danielsson - Finast mysdressen jag äger! Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up
  • Cookie

    De missade hur mkt som helst filmen var okej men den gav inte boken rätta. Massa viktiga saker som händer i boken floppa dem totalt. Och det är kate inte ana som berättar om anas resa till sin mor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *