Minipaus.

paus
HEY GUYS!!!
Jag bestämde mig för att ta en liten paus. Mina vänner här börjar skolan imorgon och då kommer jag också ta tag i bloggen och allt jobb! Därför valde jag att köra en minipaus på två dagar för att jag ska vara supertaggad när jag är tillbaka : ) Bara så ni vet! Så imorgon är allt som vanligt igen!

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent Caroline Roxy - The Parlour We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Linn

    Hej Keela!
    Jag som många andra är såklart sugen på att åka till LA och plugga. Min fråga är, hur hittade du ditt boende? 🙂
    Grym blogg, kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *