Dejt.

dejt

Haha! Så mycket fail av mig. Här sitter jag och skriver att jag ska blogga som vanligt igår och lägger inte upp en enda inlägg.. Så tokigt det kan bli! Jag har faktiskt en bra anledning till det dock : ) Jag blev bjuden på dejt igår nämligen( som jag nämnde i videon imorse ). Så jag åkte hemifrån tidigt och kom hem himla sent. När jag väl kom hem vara jag så high on life så jag ägnade inte ens en tanke åt bloggen! Jag har ju bara varit på ett fåtal dejter i hela mitt liv och kan nog säga att jag inte är speciellt bra på det.. Haha! Men det var verkligen en bra eftermiddag och kväll och jag är himla glad över att jag sa ja till dejten. Nu har jag skrivit ordet dejt så många gånger att det börjar låta jättekonstigt.. Heter det verkligen dejt?! Hahaha. Jag var så galet nervös innan alltså! Och jag är verkligen inte en sån person är speciellt nervös av mig.. Hur är ni när ni går på dejt? Nervös? Pirrig? Glad? Allt på samma gång?

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *