youtubekanalprenumerera2

Kommentarer (1)
 • Anja

  Hej!
  Har precis halkat in på din blogg och har redan kollat igenom näst intill alla dina youtubeklipp (höhö)
  Det jag undrar över är om du inte kan göra ett klipp / eller skriva om / vad saker och ting kostar i Amerika? Hyra, skatt, försäkringar mat, och andra saker som man bör tänka på om man ska flytta dit. Jag vill jättegärna ha mer klipp om hur livet i LA är. Kanske någon utomhusvideo där man får se staden osv?
  Har börjat prenumerera så jag håller koll där ;d älskar verkligen VERKLIGEN dina klipp och vill efter min universitets utbildning flytta till Florida men jag vet att det är mycket att tänka på, speciellt med visum, och så klart möbler och kläder, hur får man ens med sina grejer till ett annat land? Vad ligger lönen på i Amerika, den måste ju vara högre än i Sverige med tanke på all skatt vi betalar här?? Kan du inte göra ett klipp med för- och nackdelar med Sverige och Amerika också?
  Oj vad jag babblar på, sorry hahah, men är så faschinerad!
  Du verkar vara en jättehärlig tjej, kram på dig! (En fråga till, varför valde du LA av alla ställen? Var det någonting du alltid drömt om eller kollade du runt på sidor om var du ville flytta?) Nu är jag klar, hoppas jag får svar. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *