Vad vill ni se för videos?

lägnehten
Såhär ser lite ju av vår lägenhet ut. Fint va?! Ni ska få en bättre roomtour om det är städat någon gång… Haha.

YUUHUUU!!!
Min hjärna har fått lite torka.. Skulle precis sätta mig och spela in en video men kom på att jag inte visste vad jag skulle göra för video alls.. Haha! Superdrygt. MEN SÅ KOM JAG JU PÅ ATT JAG HAR ER : ) Så, vad vill ni se mer för videos? Förutom roomtour, vlog med mina roomies och follow me around. För ingen av dom kan jag göra nu tyvärr och jag vet redan att ni vill se mer sånt. Ge mig några andra förslag vettja!

You might also like

Josephine Qvist - HOME UPDATE Sandra Lindahl - Helgen med VG BYGISELA - PUT A HAT ON IT Sponsored - Like a Halloween Quueen BYGISELA - HAVE A NICE DAY! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *