finest

Alltså jag har varit så irriterad nu i två dagar. Varken min blogg eller min mail har fungerat.. PRECIS NU. Precis när jag fick reda på att jag blivit nominerad i hela tre, TRE, kategorier i Finest Awards och det enda jag ville göra är att kärleksbomba er big time. Jag är så obeskrivligt tacksam. Här sitter jag och tvekar på vad jag ska göra, men allt jag behövde var en liten push och lite motivation. Och jag fick den bästa någonsin! Min blogg har stått rätt stilla sedan jag vann Blog Awards 2012 och därför har hela grejen känts rätt seg. Men sedan jag började med Youtube har det verkligen vänt och det har nästan gått för fort istället. Haha! Jag kan verkligen inte tacka er nog.

Konkurrensen är stenhård och i samma kategorier som mig hittar ni dom allra största och bästa i Sverige, så jag vet att en vinst är så himla långt borta. Kanske till och med omöjlig. Men bara att ni ansträngt er så pass mycket för att nominera mig betyder så mycket. Och just för att konkurrensen är så pass hård, så vore det så sjukt overkligt att vinna. Sen har vi det här med att jag är i LA när Finest Awards är, vilket just nu känns helt värdelöst om jag ska vara ärlig. Första gången sedan jag kom hit som jag känner att jag är på fel ställe. Jag vill verkligen gå och ska försöka boka om min biljett och åka hem tidigare någon vecka och sen åka tillbaka. Men sen kommer ju det till pengar också.. Om jag hade känt att jag hade en chans att vinna hade det varit viktigare för mig att vara där, nu när vinsten är så långt borta så vet jag inte om jag har möjlighet att lägga så mycket mer pengar på fler biljetter. Åh, jag är kluven </3. Jag hoppas jag kan lösa det. Kanske kan jag ställa mig på gatan här i LA och sjunga med min ljuva, tondöva stämma för att få ihop lite cash? Haha.

Det jag ville säga egentligen är bara, TACK. Önskar att det fanns ett bättre och starkare ord, för jag vill verkligen att ni ska förstå hur glad jag är!

Jag är nominerad i Årets personliga blogg, Årets youtubekanal och Årets inspiratör/engagemang i sociala medier. Den sistnämnda är jag verkligen förvånad över! MEN TACK TACK TACK. Vill ni rösta på mig(önskar att jag kunde ge alla som röstar massa kakor <3), så kan ni göra det VARJE DAG fram tills 15 mars här.

<3. Så mycket kärlek till er.

ta

 

Kommentarer (1)
  • Hanna

    Du ska inte behöva känna någon press att åka dit, enligt mig så behöver du verkligen inte åka dit om det blir komplicerat. Du kan ju ha en livestream under tiden det visas:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *