Handlat mat.

food

Trots att jag bott i LA sedan i juli har jag fortfarande dålig koll på vad som är bra och gott här. När jag handlar i Sverige går ju allt på rutin och man vet vad man vill ha, man vet vad som finns och på vilken hylla det står. Här är det en hel djungel av grejer och det är sjukt svårt ( MEN JA, jag köper alltid svenskt knäckebröd.. Hahaha ) .. Det är också otroligt mycket tillsatser i allting och det mesta är mycket fetare än hemma i Sverige. Jag köper en hel del frukt i alla fall och jag är fortfarande inne på min stekta parmaskinka. Haha! Igår bestämde jag och Julia oss för att göra tacos också, så det blev massa ingredienser till det. För första gången i mitt liv gjorde jag kalkonfärs istället för köttfärs och det blev till och med godare än vanligt! Dessutom hade vi svensk tacokrydda, så det blev hur gott som helst.. Jag gillar inte alls tacokryddan som dom har här.

..Alltid när jag skriver att jag äter kött så är det några av er som nästan beordrar mig att sluta. Jag har provat att vara vegetarian i omgångar och haft köttfria månader och veckor, men jag kommer faktiskt aldrig bli vegetarian eller vegan på heltid. Det är inget för mig helt enkelt. Och jag äter faktiskt inte alls stora mängder kött när jag väl äter det : ) Alla är olika och vissa saker fungerar bättre för andra.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *