Rabattkod till er!

usot

YUUHUU!
Bara för att ni är så himla bra så har jag fixat en rabattkod till er. BRA VA?! ”KEELA” ger 20% rabatt på allt hos Uffessakerochting.se. Här ovanför ser ni mina favoriter! Jag är mest sugen på balance wheel själv.. Hur coolt? Det är tydligen som en segway fast med bara hjul! En sån skulle jag behöva här borta eftersom det är så långt till allting.

Posted in: Keela - Tips.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo Sandra Lindahl - Hypokondrikern har talat Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP
  • Gabriella

    har åkt sån balance wheel! Det är as svårt i början man sen kommer man in i det. Man måste hålla balansen själv och man kan inte bära den utan att stänga av den för annars spinner hjulet jätte snabbt och kan bränna av huden! Man kan köra i gräset med den också:) Iallafall den jag åkte på. Tipsar att sätta fast ett axel band på den om man skulle trilla kunde man bara hålla upp den med den så att den inte går sönder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *