Peanut butter halfbaked.

kicecream

Här tror jag att världens bästa glass redan fanns… Så var det ju inte alls så. Jag har länge sagt att Halfbaked är min favorit när det kommer till BJ. Eller ja, glass överhuvudtaget. Peanut butter cup har varit med andra favorit. SÅ VAD GÖR BEN & JERRY’S?!?!??!? JO, DOM GÖR EN PEANUT BUTTER HALFBAKED!!!! ASSSSÅ!!!!!!! Jag tror inte ni förstår hur god den är. Jag dog och åt upp hela på två minuter. Jag fick ont i magen men det var det värt. Totally. VILL HA MER. VARJE DAG. HELA TIDEN.

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Josephine Qvist - PERFEKT SPORTBH FÖR BIGBOOBS Alexandra Nilsson - Back on the waves Alexandra Nilsson - Ny vecka nytt camp! Josephine Qvist - BRINNER PÅ HOTELLET
  • frida

    åh min favoritsmak från usa har just kommit ut i sverige, så var sååå lycklig men nu finns ju ännu en i USA som jag måste längta till den kommer hit… ser asgod ut! (fast alltså cinnamon bun <3)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *