In bed.

bed

MORNIN’ SUNSHINES.
God morgon för er i alla fall.. För mig är det sent på kvällen och jag ska bara kolla på ett avsnitt till av en ny serie jag börjat kolla på. Ska i alla fall FÖRSÖKA bara titta på ett avsnitt.. Ett brukar i vanliga fall bli sju, eller en hel säsong… Jag har knappt tagit mig ur sängen idag. Bara för att möblera om mitt och min roomies rum lite och för att äta, annars har jag bara tagit det lugnt. Det behövs ju det med ibland : )

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *