In bed.

bed

MORNIN’ SUNSHINES.
God morgon för er i alla fall.. För mig är det sent på kvällen och jag ska bara kolla på ett avsnitt till av en ny serie jag börjat kolla på. Ska i alla fall FÖRSÖKA bara titta på ett avsnitt.. Ett brukar i vanliga fall bli sju, eller en hel säsong… Jag har knappt tagit mig ur sängen idag. Bara för att möblera om mitt och min roomies rum lite och för att äta, annars har jag bara tagit det lugnt. Det behövs ju det med ibland : )

You might also like

Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Lisa Anckarman - J'ADORE YELLOW Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Lisa Anckarman - SLAY YOUR NEGATIVE MIND Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Paulina Danielsson - Forma Vita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *