Beslutsångest.

el

YUUHUUU!!
Det var nog längesedan jag var såhär kluven faktiskt. JAG VILL SÅ GÄRNA GÅ PÅ FINEST AWARDS. Men det är liksom inte ”bara” att åka hem till Sverige och tillbaka till USA igen.. Hur fasiken ska jag göra? Jag ska uppfinna en transporteringsmaskin! Heter det så? Ni vet när man kan vara här ena sekunden, sen på en sekund vara i Sverige. Jag går in och kollar på flygbiljetter hem hela tiden, men bokar aldrig. Det är för svårt att fatta ett beslut.. Jag HATAR att fatta beslut. Anyways..

Idag är det tisdag och jag är ensam hemma så jag kommer spendera dagen med att filma videos!

You might also like

Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - With love from Beirut Caroline Roxy - DATES Hedda Dibinger - RS_____2
  • Emma

    Jag tycker du ska njuta av din tid i Los Angeles och inte åka till Sverige på grund av detta även fast du så gärna vill 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *