Wear pink.

pink2

ÄLSKAR. ÄLSKAR. ÄLSKAR den här dressen från Junkyard XX-XY. Vet inte om dom hör ihop men det är världens mysigaste outfit. Jag har inte haft något annat på mig på tre dagar.. Haha! Älskar att den är babyrosa och så sjukt snygg. Övermatchar med en lika rosa mössa från Eivy. Också från Junkyard, men hittar den tyvärr inte på sidan längre </3

Direktlänkar:
576866 ffby

You might also like

Josephine Qvist - JUL MINGEL MED YANKEE Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - OLIVIA HAGÉUS: ETT ÖPPET BREV TILL MIN KROPP Caroline Roxy - IconMirror Sponsored - Glitter Black Weekend 30% We Are One - GISELA PIHLSJÖ OM ÅNGESTEN UNDER YTAN
  • Jessie

    Efter att jag sett Caty ha den baby rosa tröjan så har jag beställt hem en likadan, jag blev alldeles för kär lixom. Nu ser jag dessutom du ha hela outfiten, himla kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *