Wear pink.

pink2

ÄLSKAR. ÄLSKAR. ÄLSKAR den här dressen från Junkyard XX-XY. Vet inte om dom hör ihop men det är världens mysigaste outfit. Jag har inte haft något annat på mig på tre dagar.. Haha! Älskar att den är babyrosa och så sjukt snygg. Övermatchar med en lika rosa mössa från Eivy. Också från Junkyard, men hittar den tyvärr inte på sidan längre </3

Direktlänkar:
576866 ffby

Kommentarer (1)

You might also like

Josephine Qvist - NEJ JAG KOMMER INTE SLUTA Alexandra Nilsson - Föredrar en naturligare och kvinnligare look.. Alexandra Nilsson - Back in Sweden Paulina Danielsson - Idag så har jag!
  • Jessie

    Efter att jag sett Caty ha den baby rosa tröjan så har jag beställt hem en likadan, jag blev alldeles för kär lixom. Nu ser jag dessutom du ha hela outfiten, himla kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *