Förändring?

hey

Alltså är jag helknäpp om jag antingen klipper av håret eller färgar det? Haha! Förmodligen.. Jag älskar mitt hår, men är fruktansvärt trött på det just nu.. Jag har sett likadan ut i flera år känns det som.. I alla fall samma frisyr liksom.. Jag behöver lite förändring faktiskt. Men har dock ingen aning om vad det skulle vara! Kanske bara borde sätta i lite rosa och lila slingor i som jag hade förut? Det gillade jag himla mycket! Jag kände mig som en my little pony.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Happy birthday Melina Sandra Lindahl - JULKLAPPSLEKEN Caroline Roxy - Perfect Christmas gifts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *