Efterfest hos Chris Brown.

cb

När man bara ska gå ut ”en sväng” för att man är uttråkad och kommer hem åtta på morgonen….. Haha! Hur gick det till? 

Chris Brown var på Supperclub igår efter hans spelning så vi tänkte det kunde vara kul att gå dit. Jag gillar inte direkt det stället, men igår var det faktiskt kul. Det bästa är att det är mer ett hiphop-ställe, så man kan gå dit i baggybrollor och sneakers utan att dom bryr sig! Så just eftersom det var kul så fick vi ju den brilijanta idén att åka med dom på efterfest. I CALABASAS. Vilket ligger en hel timme bort…. Och vi har ju varit där förut, så vi visste det, men ändå tyckte vi av någon anledning att det var en bra idé. Sen tyckte vi att det var en ännu bättre idé att stanna till halv 7 på morgonen. Dock tänkte vi ju inte alls på att det var måndagsmorgon och rusningstrafik…. Så det tog en 1,5 timme att komma hem. HAHA. Fail. Men det var en himla kul kväll i alla fall : ) Jag gillar i vanliga fall inte efterfester, men den här var himla chill och vi kanske bara var 15 pers så det var inte värsta festen utan med bara trevligt häng. Men idag är jag en zombie…

Som vanligt fick vi inte ta kort där inne, men tog en bild utanför hans hus denna gången i alla fall. Världens sämsta bild kvalitémässigt, haha, men ändå. Framför mig ser ni hans lambo med tupac-lyrics på! Så sjukt cool.

Kommentarer (1)
  • Johanna

    Du är så jävla cool! As tråkigt att folk är så neggo när du skriver dessa inlägg.. D förstör för oss som tycker det är kul att läsa om när du festar/ träffar kändisar…
    Så sluta inte skriva om sånna saker bara för att det finns avundsjuka ägg som tycker det känns bättre att trycka ner andra än att ta tag i sitt egna liv..
    Du är grym o har asskön stil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *