Mysdag.

1000

YUUHUUU!
Jag har haft ett par kaosdagar och sovit hos några vänner på ett annat komplex. Därför har jag försvunnit lite härifrån : ) Så kan det vara ibland. Ibland behöver man liksom bara en paus och byta miljö ett par dagar för att allt ska kännas bättre igen. Idag när vi vaknade så sköt vi ihop två dubbelsängar, beställde mat och kikade på film. Sen låg vi där i princip hela dagen och snackade, halvsov och åt. Så mysigt!

BTW!
Har ökat storleken på mina bilder på bloggen nu, så dom tidigare inläggen kommer se lite knasiga ut eftersom bilderna är mindre : ) 

You might also like

Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Dagens look. Hedda Dibinger - my second home Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *