Favoritfrukost.

favvo
Jag undrar verkligen hur många fil och flingor-inlägg jag har gjort på den här bloggen sen jag startade den.. Haha! Det är väldigt många i alla fall. Det är ju bland det bästa jag vet så det är väl inte så konstigt.. Sen jag flyttade till LA dock har jag inte gjort ett enda. Möjligtvis ett inlägg så jag skrivit hur mycket jag saknar det.

När jag flyttade hit och skrev hur mycket jag saknade fil så fick jag massa tips om att prova buttermilk. Jag köpte säkert 2-3 olika men jag tyckte inte alls om dom och jag blev bara mer och mer besviken. Tills igår! Jag bestämde mig för att ge ett annat märke en chans och började i princip gråta när jag smakade. DET VAR JU FIL HALLÅ! Snacka om lycka. Så nu kan jag äntligen äta min favoritfrukost igen. YAAAY.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *