Mitt favoritplagg!

DISCO
Direktlänk: HÄR

Hej!
Jag älskar din stil!! Jag försöker själv ändra min stil lite så den bli mer lik din men det mesta är ganska dyrt och det är svårt att köpa en helt ny garderob om man inte har så mycket pengar. Därför undrar jag vilket ditt favoritplagg är? Man måste börja nånstans liksom 🙂

YUUHU!
Vad kul att höra. Jag skulle vilja säga att mitt absoluta favoritplagg just nu och dom senaste månaderna har varit mina discopants, utan tvekan. Jag använder dom flera dagar i veckan! Dom är så enkla att matcha. Ta bara en magtröja och ett par sneakers så har du en grym outfit som inte behöver vara dyra alls! Hoppas du gillar dom.
Kram

This post contains adlinks from Adviral
Kommentarer (1)
  • Emelie!

    Hej! älskar din stil och har börjat köpa lite mer sånna kläder 😀 Men jag undrar vart man kan köpa snygga kepsar? Jag vill så gärna börja använda keps men jag vet inte vilka man ska köpa osv, du brukar ju ha keps ibland så tänkte att jag skulle fråga dig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *