Pink in Venice.

pinkhouse

FINA NI!
Först och främst, tack snälla för alla kommentarer och allt pepp. Min senaste video var sjukt svår att lägga upp, men ni fick mig att må så mycket bättre! Så tack. TACK TACK TACK. Det är så skönt att veta att man inte är ensam.

Igår var en riktig heldag här i LA! Jag och två kompisar åkte runt på massa grymma platser här och filmade en video som kommer bli grym!! Jag håller på att klippa den nu och kommer förmodligen hålla på med det resten av dagen/natten för jag filmade över 60 klipp så det kommer ta tid att få till det till något bra.. Haha! Men jag är säker på att ni kommer älska den.

Här är en outfit från igår btw! Det var ganska ”kallt” här igår. Bara runt 16 grader, så jag passade på att använda mössa. Hehehe. Allt kommer som vanligt från Junkyard.se. : )

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *