Jag missar Finest Awards.

venice

Hey!
Det gör ont att skriva det och det suger big time. Eller huge time rättare sagt. Jag missar Finest Awards iår. Året då jag är nominerad för både blogg, instagram och youtube. Skit. Det var helt enkelt inte hållbart att betala så pass mycket för flyg och hotell osv för att komma hem bara för galan. Tyvärr. Och det suger. Sen kände jag också att det är sån otroligt stor konkurrens och chansen att jag skulle vinna är otroligt liten med tanke på att dom flesta som är nominerade i samma kategorier är himla mycket större av vad jag är. Hade jag trott att jag hade en chans att vinna hade jag inte tvekat på att komma hem.

Men därför vill jag be om ursäkt till er, för det känns otroligt dumt av mig att be er att nominera mer och att rösta på mig, om jag ändå inte hade möjlighet att komma hem och närvara på galan. Men dels trodde jag verkligen inte att jag skulle bli nominerad, speciellt i flera kategorier. Och dels hade jag faktiskt tänkt åka hem till galan och därför bad jag er rösta. Men när jag började kolla hur mycket både hotell och flyg skulle kosta insåg jag helt enkelt att det inte gick. Men galan är på onsdagkväll svensk tid så vi kan väl hålla alla tummar och tår för att jag vinner? Jag menar, det finns ju en liten chans i alla fall!

Jag vill också såklart tacka er en miljard gånger för att ni har ansträngt er. Ni är så himla bra. <3.
Och jag vill tacka Finest som valde att nominera mig. Hoppas jag får chansen fler gånger : )

MEN HÖRRNI!!! Jag kommer till Sverige i slutet på April och Guldtuben är i Maj och då är jag fasiken hemma så då får vi tillsammans se till att jag både blir nominerad och vinner! Eller vad säger ni?!??!?

Kommentarer (1)
  • Glena

    Asså man fattar att du inte kommer men jag tycker ändå att du inte ska komma för du vill ju vara i la men jag vill att du ska komma det är min vilja men man måste tänka på dig dessutom kommer du hem lagom till guldtuben heja dig keela inte kiila utan keela hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *