lunch cheesecake

YUUHUUU!!!
Idag gick vi iväg och åt lunch på Cheescake Factory. Det ligger bara ungefär 5 minuters promenad från där jag bor och dom har såååå god mat! Det är lite hatkärlek till det stället dock.. Jag går alltid dit och tänker att jag ska äta massa cheesecake, men maten är så god och man får så mycket så man orkar aldrig cheesecaken </3. Det är fruktansvärt att gå därifrån och veta att man inte ätit någon efterrätt när det finns så mycket gott.. Haha! Nästa gång måste jag gå dit och enbart äta efterrätt..

You might also like

Caroline Roxy - Kitchen aid Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! We Are One - NYA KLOCKMÄRKET CARL EDMOND - RÄTT I TIDEN Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Hedda Dibinger - 3 x STHLMevent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *