Hos DiCaprio.

leo
Utsikt över L.A från Leo’s hus i Hollywood Hills.

HEY GUYS!
Hur mår ni? Jag är himla trött. Jag skulle bara gå ut en sväng igårkväll och prata lite strunt med en kompis, det slutade med att jag kom hem 6 imorse. Haha! Och kvällen började med kaos då jag tappade mig PASS!! Ja, ni läste rätt. Jag tappade mitt pass. Jag var helt förstörd! Men hade turen att få tillbaka det tack och lov.

Vi hamnade i alla fall på en klubb till slut där vi stod och dansade massor när jag ser någon vinka till mig. Det var DiCaprio som ville att vi skulle komma till hans bord! Som jag har skrivit tidigare så är han ute flera dagar i veckan och det är inte konstigt att se honom på klubben. Numera är man van och jag har träffat honom flera gånger. Så vi stod där och dansade istället och sen åkte vi dit på efterfest : ) Och snällaaaaa, inga kommentarer om att jag skryter nu. Jag berättar om min kväll, that’s it.

Idag har jag bara ätit frukost, spelat in en video och ska nu iväg på ett möte. Yaay! Bra dag juuuu.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *