Ångest.

malin5 malin2 malin1

 

 

Jag mådde sååå dåligt när jag vaknade och insåg att alla hemma i Sverige nu är på Finest Awards och jag är inte där. Jag borde verkligen vara där och med tanka på ångesten jag känner just nu hade det varit värt att betala varenda krona jag har för att bara få vara där.. Men det är ju liiiiite sent nu.

Jag håller i alla fall alla tummar och tår för att jag vinner, och gör inte jag det är jag säker på att dom som vinner är värda vinsten! Nu ska jag sätta mig och gråta i ett hörn. Haha! ÅH VAD JAG INTE VILL VARA I LA JUST IDAG. Inte ens när jag kikar på bilderna från senaste follow me around-videon här ovanför. Nej, idag suger LA .

Ska någon av er dit?

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *