Skrivkramp

he

YUUHUUU!
Hur mår ni? Jag mår bra, men verkar aldrig bli av med min förkylning tyvärr. Och vet ni vad? Jag har fått någon form av skrivkramp. Jag känner mer och mer liksom hur roligt jag tycker det är med youtube och hur mindre kul det är att skriva. Haha! Så det blir att jag hellre vill göra videos om allt än att skriva blogginlägg. Samtidigt älskar jag ju att ta bilder och fota så det krockar liksom lite. Men det är i alla fall därför jag kanske inte skriver lika mycket längre så ni vet : )

HÅLL MED OM ATT JAG ÄR ROLIGARE I VIDEOS?? Heheheehhe

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Liv

    jag älskar dig, det spelar ingen roll hur du gör, bara du fortsätter visa dig på youtube, bloggen. instagram, m,m, du har verkligen ändrat mitt liv. tack Keela för att du har gjort mitt liv bättre <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *