LA view.

laview

Jag tröttnar verkligen aldrig på utsikten i LA. Överallt är den helt fantastisk! Den här bilden tog jag på Universal Studios häromdagen. Älskar verkligen det stället! Så himla bra att jag köpte årskort. Ska åka dit varje dag! Haha.

I helgen bor jag btw hos några kompisar istället för hemma. Behövde komma bort därifrån ett tag så det är himla skönt : ) OCH HALLÅ GLAD PÅSK!!! Jag hade glömt att det var påsk eftersom jag inte har något påskägg med svenskt godis.. Buhu.. Måste nästan springa iväg till svenska godisaffären och köpa!

You might also like

Hedda Dibinger - älskling Sandra Lindahl - Helgen med VG Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Josephine Qvist - BAILEY MYS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *