Snapshots.

yest

HEY GUYS!!
Igår hade jag en världsmysig dag! Först gick vi och kikade lite runt vid The Grove, sen gick vi till svenska godisaffären eftersom det var påskafton hallå! Och efter det gick vi på bio. Vi såg äntligen Cinderella! Har velat sett den sen den hade premiär och den var verkligen såååå himla braaaa. Jag älskade den! Efter det gick vi hem till dom där jag bott i helgen och åt tacos. NOMNOMNOM. En bättre dag och helg helt enkelt 🙂

Har ni haft en bra påsk?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Alexandra Nilsson - Mamma mia Alexandra Nilsson - Vad tycker ni om den nya funktionen på Instagram? Alexandra Nilsson - Imorgon drar vi på festival! Alexandra Nilsson - Gult är inte fult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *