Snapshots.

yest

HEY GUYS!!
Igår hade jag en världsmysig dag! Först gick vi och kikade lite runt vid The Grove, sen gick vi till svenska godisaffären eftersom det var påskafton hallå! Och efter det gick vi på bio. Vi såg äntligen Cinderella! Har velat sett den sen den hade premiär och den var verkligen såååå himla braaaa. Jag älskade den! Efter det gick vi hem till dom där jag bott i helgen och åt tacos. NOMNOMNOM. En bättre dag och helg helt enkelt 🙂

Har ni haft en bra påsk?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - WANTIES Lisa Anckarman - VÄRLDENS BÄSTA FREDAG! HEJ!  Hedda Dibinger - U-Bahn Caroline Roxy - Niyama Private Islands Maldives Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *