Snapshots.

yest

HEY GUYS!!
Igår hade jag en världsmysig dag! Först gick vi och kikade lite runt vid The Grove, sen gick vi till svenska godisaffären eftersom det var påskafton hallå! Och efter det gick vi på bio. Vi såg äntligen Cinderella! Har velat sett den sen den hade premiär och den var verkligen såååå himla braaaa. Jag älskade den! Efter det gick vi hem till dom där jag bott i helgen och åt tacos. NOMNOMNOM. En bättre dag och helg helt enkelt 🙂

Har ni haft en bra påsk?

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Paulina Danielsson - Vårat boende på Koh Samui! Josephine Qvist - MIAMI UPDATE Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - The Parlour We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *