allwhites

Sneak peek på lite av det jag beställde… .

Jag råkade shoppa massa på Junkyard igår… Haha! Det var faktiskt ett tag sedan nu. Och denna gången beställde jag 90% vita plagg och grejer. Tycker det är så sjukt snyggt med helvitt så förvänta er många helvita outfits i fortsättningen : ) Dock beställde jag hem paketet till mig i Sverige då jag faktiskt åker hem om TVÅ(!!!!) veckor. Helt sjukt vad tiden går fort.. Så jag kommer ha massa snygga kläder som väntar på mig när jag kommer hem. YAAY!

Kommentarer (1)
  • Gry

    Hej! 🙂
    Slutar nian snart, och har inget att ha på mej. Vill liksom ha klänning då, men är inte typen som bär klänningar.. Så eftersom jag själv tycker min klädstil är väldigt lik din så kanske du har något/några bra tips? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *