COACHELLA.

coach

OCH HELT PLÖTSLIGT ÄR JAG SUPERLYCKLIG. När helgen är slut kan jag kryssa för en grej på min bucketlist. Nämligen att gå på COACHELLA!!! Vi åker om bara några timmar. Det blev himla spontant. Jag har inga rena kläder, inga inlägg att tidsinställa, inte packat eller något så känner att det kommer bli liiiite kaos. MEN VET NI VAD?! SKIT SAMMA FÖR JAG SKA PÅ COACHELLA. WOOHOOO!!! Ska också ta med min lilla vlogkamera vilket betyder att jag förhoppningsvis kommer kunna filma världens bästa follow me around. JARÅÅ!

Jag kommer inte vara så aktiv här under helgen, utan mer på instagram så se till att följa mig där! @Keela.

You might also like

Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - Wknd Wbz Paulina Danielsson - Dagens look + min nya hårfärg Paulina Danielsson - Att gå ut när man mår dåligt? Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Paulina Danielsson - Loco

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *