COACHELLA SNAPS.

coachella

Jag har haft den bästa helgen i mitt liv utan tvekan. Och nu kommer ni hata mig lite( jag hatar mig själv också ).. Jag tog med kameran för att filma, men glömde ta med laddare till kamerabatteriet och det dog första dagen……. Jag var SÅ arg. Och, det var också så att jag har haft så pass kul HELA tiden att jag glömt ta bilder. Det är helt sjukt! Jag tar alltid bilden på allting, men den här helgen har jag knappt rört telefonen.

Vi åkte i alla fall på fredagen, fick bo i ett stort hus, vi hade limousin vart vi än skulle, jag har sett och träffat och varit hemma hos några av världens största artister/youtubers/viners, jag har hängt med fantastiska människor och bara varit hur lycklig och glad som helst.  Jag ville verkligen aldrig att helgen skulle ta slut! Men nu är det det och jag är helt förstörd. haha! Jag har knappt sovit sedan i torsdags så jag kommer somna gott ikväll.

Jag ska verkligen försöka ta mig iväg till Coachella till helgen igen!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *