Huset!

IMG_9974
Två bilder från vårt hus som vi bodde i under Coachella. Det blev SÅ stökigt så himla fort i vårt rum. Haha! 

Först sticker jag iväg en hel helg, sen när jag kommer tillbaka så slutar vårt wifi att fungera så har inte kommit in på bloggen. Förstår om ni är irriterade på mig! Jag har i alla fall filmat en video som jag ska klippa idag och försöka få upp till imorgon : )

Jag är verkligen så himla slut sen i helgen. Det känns inte som att jag återhämtat mig alls för jag känner mig fortfarande som ett vrak. Haha! Förresten, vet ni att det bara är ungefär en vecka kvar innan jag åker till Sverige? HUR SJUKT?! Jag förstår ingenting. Mycket känslor just nu och jag hoppas att tullen tillåter mig att åka tillbaka hit.

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *