Min senaste shopping!

shopping

Jag har varit så dålig på att visa upp bilder på mina senaste inköp! Visar allting i hauls nuförtiden ju. Knasigt! Men det här var inte direkt någon storshopping så tänkte det kunde vara kul att ta bilder istället : )

Jag har blivit helt beroende av läppennor från Mac. Tänk, jag hade knappt använt en läppenna i hela mitt liv för en månad sen. Haha! Nu använder jag det nästan varje dag. Min absoluta favorit är den som heter Soar. Dom kostade ungefär 170:-/styck på Mac store.

Sen har jag ÄNTLIGEN köpt contour-kitet som så många snackar om från Anastasia Beverly Hills. Minns att jag tänkte köpa det i Sverige men att jag tyckte det var för dyrt för det kostade typ 900:- eller något på Åhléns. Här på Macy’s kostade det bara 350:-! Så värt. Och jag älskar det verkligen!

Jag sprang också in en sväng på Victoria’s Secret eftersom min favvo-mist Vanilla Lace tagit slut. Jag rååååkade köpa en ny träningströja också. Den var rätt dyr, men kunde verkligen inte låta bli eftersom den var så fin. Den kostade runt 500:-

Nu ska jag börja packa väskorna som ska med till Sverige!

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *