Spontanitet.

stuck

Fina ni.
Jag har aldrig varit en spontan människa. Jag planerar alltid allting långt i förväg och sedan jag började blogga är spontanitet verkligen inte ett alternativ. Det går inte att bara komma på 10 min innan att jag ska till stranden och vara borta 8 timmar för då står bloggen tom. Jag kan inte åka iväg bara spontant utan allting måste alltid planeras. I Sverige har jag aldrig sett det som ett problem, men här har det verkligen blivit det. Mina vänner vill åka iväg till stranden, vi vill åka iväg till Universal, vi vill åka iväg och äta lunch och det slutar med att det blir ett helt äventyr och vi kommer inte hem förrän mitt i natten.

I torsdags bestämde jag mig för att följa med till Coachella igen. Och grejen är att jag inte vill missa någonting här. Speciellt inte Coachella! Jag är mycket väl medveten om att det ofta är ansvarslöst av mig att istället välja att åka iväg på roliga grejer än att sköta mitt jobb.. Men allt är så himla kul, nytt och annorlunda här och jag vill verkligen vara med om allt och följa med mina vänner när dom gör saker! Och det är såååå svårt att ha disciplin när jag är min egna ”chef” och bestämmer mina egna timmar.

Därför vill jag bara be om ursäkt för det. : ) Men jag hoppas ni förstår! Önskar att jag kunde förklara vilket äventyr livet är här varje dag. Det är helt fantastiskt! Om tre dagar åker jag till Sverige igen och förhoppningsvis blir allting lättare och bättre där. Bloggen är fortfarande det bästa och viktigaste jag har och det är ni med. Ibland glöms det liksom bort bara mitt i allt annat som händer.

PUSS.

Kommentarer (1)
  • yohanna

    tycker allting du säger och skriver om låter jätte kul, önskar jag också kunde vara där med dig och få uppleva allting. Men något jag saknar är bilder, filmer och sådant från allting du gör. Jag vill också se allting, vill också drömma bort och kanske en dag få uppleva det själv! så snälla, kan du inte försöka ta med dig kameran mera? älskar dina bilder osv <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *