Ljusdal!

Image and video hosting by TinyPic

ÄNTLIGEN är jag hemma i Ljusdal. Jag och mamma har precis ätit kinamat och vi har köpt massa godis och tänkte ha en riktig myskväll i soffan. Jag hoppade i min onepiece direkt och kommer förmodligen somna lika tidigt ikväll som igår(Igår somnade jag typ 7 på kvällen.. Haha!) Jag är helt slut och har sååå mycket jetlag. Förhoppningsvis går det över fort… Sist tog det dock flera veckor :/

Ha en världsbäst lördagkväll!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Caroline Roxy - Destination unknown Paulina Danielsson - Askigt hår. Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Paulina Danielsson - GLÖM INTE BORT ATT NJUTA Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *