Ja, jag har en stor rumpa!

Untitled-1

Oj oj oj. Tänk om jag vetat för något år sedan att jag skulle lägga upp den här bilden. Vad stolt jag hade blivit över mig själv. Och det är jag faktiskt också.

Jag har aldrig varit speciellt smal utan har alltid haft höfter, mycket rumpa och mycket lår. Även när jag tränade två gånger om dagen och mycket fettförbränning och cardio! Jag blev liksom inte mer slimmad utan låren och rumpan är verkligen där för att stanna. Jag har väl alltid tyckt att det varit rätt jobbigt och jag har känt mig stor och klumpig liksom. Jag har gärna alltid något som täcker rumpan. En lång tröja eller kanske en väska. Jag har inte känt mig bekväm alls med att visa den, inte ens i byxor.

Jag har otroligt lätt för att gå upp i vikt, inte ens när jag tränade som allra allra mest såg jag speciellt fit eller tränad ut. Och i USA så är det så otroligt mycket tillsatser och skit i ALLT + att jag inte alls har lika mycket motivation till att träna vilket då också resulterat i att jag har gått upp i vikt. Så fungerar min kropp. Så fort jag inte tränar stenhårt, så går jag upp. Och jo, många av er har varit väldigt bra på att påpeka min viktuppgång( som om jag inte vore medveten om den själv… Haha. ) Och ja, klart det känns jobbigt och just nu är jag inte speciellt bekväm. Men samtidigt är det ju jag. Och det är väl lite det jag insett på senaste tiden. Jag har väl äntligen börjat acceptera mig själv. Jag har liksom lärt mig att vara stolt istället.

Finns det något svårare än att acceptera sig själv som man är och lära sig att gilla det man ser istället för att vilja ändra på allt? Och egentligen, går det att bli nöjd? Jag vet själv hur jag är. Jag blir inte nöjd. Jag är aldrig nöjd. Och det är också därför jag är där jag är idag, så det är både bra och dåligt. Men jag menar, om jag skulle kunna krympa min rumpa en aning, skulle jag då inte hitta något annat som jag skulle vilja ändra på då? Jo, förmodligen. Därför har jag helt enkelt börjat acceptera och sluta skämmas över min stora bakdel. Det är ju såhär jag ser ut och den är ju skön att sitta på!

Jag vet att det är svårt, och jag är stolt över mig själv som ändå har kommit en bra bit på vägen. Så långt att jag vågade lägga upp den här bilden inför nästan 200.000 människor. Och vet ni vad? Jag fick inte en enda negativ eller otrevlig kommentar. Det visar ju bara på att det kanske inte är så dumt med lite rumpa på mig ändå?

Jag hoppas ni inte skäms över era kroppar. Jag hoppas att ni är stolta. Om inte, så hoppas jag att ni inspireras till att bli det.
<3.

Posted in: Keela - Egoboost
Kommentarer (1)
  • Tova

    Vadå stor rumpa? Är inte det hur många tjejers mål som helst att träna sin rumpa större? Haha jag vill i alla fall ha din rumpa haha
    Men alltså på riktigt du är typ den snyggaste som finns? Liksom idealet hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *