pic

Lugnaste Valborgen någonsin tror jag bestämt. Så skönt! Det har verkligen varit världssämst väder i Ljusdal.. Haha! Jag gick med dunjacka och mössa idag och det har regnat massor. Himla typiskt. Men det känns skönt att jag bestämde mig för att stanna hemma och inte åka till Uppsala i alla fall. Ska till Stockholm imorgon ju! Wooho. Och blir nog där en hel vecka som det ser ut just nu.

Jag har fortfarande big time jetlag så jag kommer somna vilken sekund som helst känns det som. Ville bara kika in och säga glad valborg och godnatt : ) BTW! Nog för att jag älskar Samsungtelefonerna, men iPhone 6-kameran är en riktig drömkamera! Bilden ovan ser verkligen inte ut att vara tagen med selfiesidan på en mobil, eller hur?! Önskar ju dock att jag varit smart nog att ta på mig byxor innan jag började ta bilder. HAHA. Tur att man kan blurra nowadays.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *