kamera

YUUHUUU!!!
Dagen har gått åt till att resa. Jag åkte hemifrån imorse och direkt när jag kom fram till Stockholm så checkade jag in på hotellet och sen gav jag mig ut på kamerajakt. Jag gick till Mediamarkt för att köpa en Canon legria mini som många av er tipsade om, men tyvärr hade dom inte den inne utan bara en dyrare version. Ingen annan elektronikaffär hade den heller tyvärr.. Dom hade dock en dyrare version av den så funderade först på den, men efter ha rådfrågat dom som jobbade där gick jag istället därifrån med en Sony A5000. Mer kamera för pengarna. Lite sämre ljud, men så mycket mer funktioner osv. Så jag är nöjd! Jag hoppas verkligen den är bra och att den är lätt att använda. Ska prova den redan ikväll tänkte jag : )

Kommentarer (1)
  • sandy

    jo stämmer, men det visste du ju när du gick till affären o var på jakt efter en legeria….och legerian o sonys är ju 2 helt skilda kamera sorter. kan ej jämföras. Legerian får enkelt plats i handflatan. sonyn är stööre o ”klumpigare” o kanske inget man vloggar på stan med(jämfört med legrian), även om det går 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *