Guldtuben 2015

Image and video hosting by TinyPic
Vilken dag det var igår. Helt overkligt. Jag är nog fortfarande i chock. Jag verkligen inte beredd på er respons, er kärlek och ert stöd. Jag har aldrig varit med om något galnare men samtidigt roligare. Jag är så tacksam till att som kom och önskar verkligen att jag hade haft tid krama om er alla.

Jag var som sagt i chock och det var så otroligt mycket intryck och nya människor hela, hela tiden att jag glömde bort min kamera heeeelt. Kvällen var slut på vad som kändes vara en kvart och alla intryck gjorde mig helt snurrig. Jag är så sjukt glad över att jag äntligen fått en ansikte på och prata med några av Youtubevärldens mest talangfulla och fantastiska människor. Och jag är ännu gladare och så stolt över att jag lyckas kämpa mig upp och bli en del av det. Det har varit värld varenda sekund av allt slit och jobb jag lägger ner. Och det har gjort mig så taggad på att göra min kanal bättre än någonsin.

Jag har inte en selfie, inte ens en outfitbild. Innan galan var jag så nervös att jag höll på att kissa på mig och hade inte en tanke på bild och under galan som sagt så var det så mycket annat att jag glömde bort.. Förhoppningsvis finns det några bra röda mattan-bilder : ) Men då var jag i sådan chock ju så jag kommer förmodligen se jätterolig ut.. Haha! Vi får se.

Jag är inte ens ledsen över att min och Anty’s video inte vann. Jag är SÅ glad för hennes och Therese skull som vann! Jag är så glad för alla som vann. Alla är så värda det.
Tack igen. Ni är alldeles för bra.
<3.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *