Ambassaden idag!

guldis2

Hey guys!
JA, jag är vaken och klockan är inte ens 6 på morgonen. ÅNGEST. KAOS. BLÄ.
Jag ska nämligen till ambassaden idag och söka nytt visum till USA. Jag ska söka utökat tursitvisum så förhoppningsvis får jag det. Annars vettetusan vad jag gör. Haha! Kanske blir jag i Sverige i sommar och åker tillbaka till hösten? Vi får se helt enkelt. Håll tummarna för mig i alla fall!

Här är några fler bilder på mig och Anty från Guldtuben. Igen, så bra kväll. Och jag är så glad över att jag träffat Antonia! Så himla härlig tjej : D

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!
  • Celina

    Har inte du och moa(epicfaiil) kontakt med varandra? thon var ju också där, tänkte om ni träffade på varandra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *