DSC00042

Det var längesedan jag var på såhär dåligt humör. Inte nog med att jag inte kunde sova inatt, utan jag gick upp 6 imorse för att jag skulle till ambassaden ju… Ett möte som jag spenderat massa pengar på och det tog över en timme att ens söka till visumet eftersom jag var tvungen att fylla in en miljard papper. Kommer dit. Får vänta över två timmar. För att efter 1 minut på intervjun få ett nej. Tjejen som intervjuade mig var så sjukt otrevlig och nedvärderande. Hur frågade hur jag skulle kunna försörja mig där i ett halvår och jag förklarade för henne om att jag hade en blogg och en Youtubekanal som jag levde på men hon fattade verkligen inte och förstod inte alls hur det var möjligt att tjäna pengar på det. Sen sa jag också att jag inte ville stanna livet ut, utan att jag faktiskt inte tänkte stanna mer än 6 till månader för så har jag känt den senaste tiden. 6 månader till, sen är jag liksom klar med USA för den här gången. Men nej, hon vände på det helt och sa att jag var alldeles för fäst vid USA för att få visum och att dom inte ville ha folk där som gillade landet för mycket. ASSÅ VA. Hon sa bara att hennes beslut inte gick och överklaga och stängde luckan framför ansiktet på mig.. Eller förresten, hon avslutade med att säga att det skulle till och med bli svårt för mig att åka in på ESTA och turistvisum(det jag var på mellan januari och april) nu för att hon precis nekat mig ett visum. Så ja, tack för den…. Det kändes som att hon redan hade bestämt sig innan jag ens öppnade munnen för hon lyssnade inte alls på vad jag sa.

Så nu står jag här, betalat massa pengar, väntat i timmar och har enbart gjort det svårare för mig själv att ta mig tillbaka. Så ursäkta, men fan vad bitter jag är. Tänk om dom inte ens släpper in mig på turistvisum? Tänk om jag inte ens kan åka dit och hämta mina saker och säga hej då? 10 månader av fantastiska människor som jag har träffat och jag är mitt uppe i mitt liv som jag byggt upp där borta. Och nu kanske jag inte ens kan få avsluta det. Det är så sjukt. Jag är så arg.

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *