Bagel Street Café.

bageel

BAAAAAAGEEEEL!!!!! Eeh, sjukt överexhalterad…
Jag älskar bagels och jag och Caty brukade äta på Bagel Street Café så sjukt ofta när jag bodde i Stockholm. Nu har jag verkligen inte ätit där sedan i somras och har längtat så mycket efter min älskade bagel. Haha! Dom har en med chevre, honung och cashewnötter som är så god så att man blir gråtfärdig typ. Så vi satt där igår och hängde på lunchen och pratade om allt mellan himmel och jord. Så himla mysigt!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Lisa Anckarman - FYNDA VINTAGE VÄSKOR Josephine Qvist - FALL IN COPENHAGEN Caroline Roxy - Sun aqua vilu reef Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *