Bagel Street Café.

bageel

BAAAAAAGEEEEL!!!!! Eeh, sjukt överexhalterad…
Jag älskar bagels och jag och Caty brukade äta på Bagel Street Café så sjukt ofta när jag bodde i Stockholm. Nu har jag verkligen inte ätit där sedan i somras och har längtat så mycket efter min älskade bagel. Haha! Dom har en med chevre, honung och cashewnötter som är så god så att man blir gråtfärdig typ. Så vi satt där igår och hängde på lunchen och pratade om allt mellan himmel och jord. Så himla mysigt!

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Caroline Roxy - DATES We Are One - BJUD IN TILL EN EGEN MYSIG BRUNCH Caroline Roxy - With love from Beirut Josephine Qvist - OMG EN UPDATE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *