Bio!


pppphey

HELLOOOOO!
Jag är så exalterad för ikväll! Jag ska äntligen se Pitch Perfect 2! Wooohooo. Jag ska möte upp Caty i stan om någon timme sen ska vi äta något och sen på bio. MYSIGT! Jag går typ aldrig på bio längre.. Har kanske gått två-tre gånger det senaste året. Helknäppt! Jag som älskar att gå på bio ( Det är ju en anledning till att äta godis HALLÅ. Hhehehehe ) Det här året kommer det massa filmer jag vill se också. Bland annat ”Hitta Doris” och ”Juriassic World”! TAAAAAGGGAAAA!!!!

Posted in: Keela - Bilder.
Kommentarer (1)
  • Emma

    Asså LOVE you’r videos!!!! Du är en sån härlig person! Är förvånad över att du inte vann humor kategorin på guldtubben! Älskar dina outfits!! Du är typ världens bästa youtuber ( enligt mig )️ Det är bara att säga som Miranda Sings (en youtuber) BACK OF HATERS!!️ All love to you girl!!!️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *