SVT ikväll!

hotell

YUUHUU!!
Hur mår ni idag? Jag mår kalas! Jag har precis checkat in på hotell och gjort mig iordning. Ikväll ska jag nämligen vara med i ett program för SVT som heter What’s up allihop. Det kommer sändas live ikväll på SVT play kl.19 så det får ni inte missa. Jag har faktiskt ingen aning om vad vi kommer prata om eller så.. Haha! Och just nu är jag inte speciellt nervös, men det kommer väl. Nu kommer min taxi om bara några minuter så jag måste kila! Men vi hörs senare : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Ellinor Bjurström - OM sanningen ska fram - sociala medier. Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *