SVT ikväll!

hotell

YUUHUU!!
Hur mår ni idag? Jag mår kalas! Jag har precis checkat in på hotell och gjort mig iordning. Ikväll ska jag nämligen vara med i ett program för SVT som heter What’s up allihop. Det kommer sändas live ikväll på SVT play kl.19 så det får ni inte missa. Jag har faktiskt ingen aning om vad vi kommer prata om eller så.. Haha! Och just nu är jag inte speciellt nervös, men det kommer väl. Nu kommer min taxi om bara några minuter så jag måste kila! Men vi hörs senare : )

Posted in: Keela - Bilder.

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Contact Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Paulina Danielsson - ELÄNDE & #metoo We Are One - GISELA TIPSAR OM BARCELONAS GULDKORN We Are One - ISABELLA JEDLER: "VARFÖR FINNS LÄXOR?"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *