Framme i Barcelona!

text

Image and video hosting by TinyPic
IMG_4705

HEY VÄNNER!
Assååå… Dom här bilderna tog mig en halvtimme att ladda upp. Internet är katastrof här så någon video blir det tyvärr inte förrän jag kommer hem :/ Men jag ska försöka lägga upp så mycket fina bilder som möjligt medan jag är här! Resan var lååååång eftersom jag började ända från Ljusdal imorse så gick upp sedan vid 6 på morgonen. Men jag är så glad att jag bestämde mig för att följa med och jag är säker på att jag kommer ha en grym vecka i Barcelona. Bilderna togs imorse på Arlanda och tanken var att inlägget skulle upp igår på dagen redan men det hanns inte med. Himla tokigt! Som ni ser så bröt jag min tradition för första gången på säkert 8 år. Jag flög inte i min flygtröja. Det var läskigt! HAHA. Men det gick ju bra ändå. Jag körde min rosa outfit från Junkyard XX-XY istället. Älskar den!

Nu ska vi äta frukost och sen iväg till stranden : ) Hoppas ni får en bra dag!

 

Kommentarer (1)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *