Gårdagens Outfit.

IMG_4761

När jag bestämde mig för att följa med till Barcelona tyckte jag först att det var himla drygt med en mellanlandning, men det gick så sjukt fort så det märktes knappt av. Och efter att ha flugit fram och tillbaka från LA senaste tiden så var en flygtid på 4 timmar ingenting. Haha! Vi har i alla fall haft en supermysig dag på stranden. Älskar Barcelona redan!

Här ser ni gårdagens flygoutfit bättre btw. Så himla mysig, men ändå snygg. Och hela outfiten är från Junkyard.se : )

You might also like

Sandra Lindahl - Profilbehandling på Sherry Beauty Estetik Sandra Lindahl - Mitt bästa shoppingtips Ellinor Bjurström - MINA FAVORITER 53% REA Ellinor Bjurström - Måste man bli mogen för att man ska bli mamma?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *