Untitled-1

YUHU!
Är det bara jag som blivit helt besatt av flash tattoos? Jag älskar dom! Det är så himla fint. Speciellt när man är lite brun : ) Mina kommer från Flash Jewel.

Vi har hängt på stranden hela dagen idag också och hoppas omkring bland vågorna. Har förmodligen svalt halva havet, men vad gör det? Jag ser faktiskt brunare ut på bilderna än vad jag är.. Haha! Jag har rätt svårt för att få färg faktiskt och jag smörjer alltid in mig himla noga för att inte bränna mig. Är ni noga med sånt?

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% We Are One - KLÄ DIG RÄTT I RÖTT I HÖST Caroline Roxy - Kitchen aid Caroline Roxy - With love from Beirut We Are One - FÖRGYLL DITT HEM MED LYXIGA DETALJER Sponsored - Glitter Black Weekend 30%
  • Matilda

    Allt är så snyggt! Skulle va jätte snällt om du ville skriva vart allt kommer ifrån som du har på dig. Älskar armbanden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *