Untitled-1

YUHU!
Är det bara jag som blivit helt besatt av flash tattoos? Jag älskar dom! Det är så himla fint. Speciellt när man är lite brun : ) Mina kommer från Flash Jewel.

Vi har hängt på stranden hela dagen idag också och hoppas omkring bland vågorna. Har förmodligen svalt halva havet, men vad gör det? Jag ser faktiskt brunare ut på bilderna än vad jag är.. Haha! Jag har rätt svårt för att få färg faktiskt och jag smörjer alltid in mig himla noga för att inte bränna mig. Är ni noga med sånt?

You might also like

Alexandra Nilsson - One day in Sanur Alexandra Nilsson - Våga ta ett steg tillbaka.. Alexandra Nilsson - Another day in Bali.. Alexandra Nilsson - Shoppa valfri produkt och tävla om biljetter till JAY-Z AND BEYONCÉ!
  • Matilda

    Allt är så snyggt! Skulle va jätte snällt om du ville skriva vart allt kommer ifrån som du har på dig. Älskar armbanden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *