Untitled-1

YUHU!
Är det bara jag som blivit helt besatt av flash tattoos? Jag älskar dom! Det är så himla fint. Speciellt när man är lite brun : ) Mina kommer från Flash Jewel.

Vi har hängt på stranden hela dagen idag också och hoppas omkring bland vågorna. Har förmodligen svalt halva havet, men vad gör det? Jag ser faktiskt brunare ut på bilderna än vad jag är.. Haha! Jag har rätt svårt för att få färg faktiskt och jag smörjer alltid in mig himla noga för att inte bränna mig. Är ni noga med sånt?

You might also like

BYGISELA - LAST DAY: BARCELONA Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt! Paulina Danielsson - Forma Vita! Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Island hopping with a seaplane Lisa Anckarman - JOBB @ VILLA ANNA
  • Matilda

    Allt är så snyggt! Skulle va jätte snällt om du ville skriva vart allt kommer ifrån som du har på dig. Älskar armbanden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *