Diagonal Mar.

diagonal mar

Mornin’!
Vi åkte som sagt till en galleria häromdagen och jag gick min första runda inne på Primark ju. Hujeda vad mycket folk! Har så himla svårt för sånt. Blir på jättedåligt humör och vill bara därifrån. Haha! Annars gillade jag den gallerian! Och terrassen utanför med massa mysiga restauranger i solen. Tycker absolut man ska åka dit om man är i Barcelona : ) Vi tog tunnelbanan och den stannade himla nära också.

You might also like

Hedda Dibinger - work it Sandra Lindahl - En hårsmån ifrån doktorn Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Hedda Dibinger - DAY 1 look and a messy apartment Lisa Anckarman - DARE TO STAND OUT Sponsored - Frossa i lyxiga varumärken, till galen rabatt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *